Julebord

Stort Julebord - klassisk

Cognac-/portvinsmarinert laks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull og sylterull, sildeanretning, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør, ribbe og pinnekjøtt, rødkål, svisker og kålrabistappe, pinnekjøttsjy og julesaus, kokte poteter

Kr 450,- 

Tillegg for dessert; kr 50,- (riskrem eller karamellpudding)

Tillegg for medisterkaker/pølser; kr 30,-

Tillegg for SUSHI; kr 50,-

 

Varm julebuffét

Ribbe og pinnekjøtt, rødkål, kålrabistappe og svisker, julesaus og pinnekjøttsjy, kokte poteter

Kr 350,- 

Tillegg for medisterkaker - medisterpølser kr 30,- 

Tillegg for lutefisk, ertestuing, baconfett, brunost, sirup og sennep kr 130,-

Tillegg for dessert; kr 50,- (riskrem eller karamellpudding) 

 

Lutefisk - 900 gr

Ertestuing, baconfett og kokte poteter.  Brunost, sirup og sennep.

Kr 425,-

Varm julelunsj-tallerken

Ribbe og pinnekjøtt, rødkål, kålrabistappe, svisker og epler, julesaus og kokte poteter 

Kr 235,-  

Kald julelunsj-tallerken

Ribbe med rødkål(varm), lammerull med rødbeter og sylteagurk, majones, cognac-/portvinsmarinert laks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, ost, salat og dressing, brød og smør

Kr 195,- 

 

Jule-koldtbord

Cognac-/portvinsmarinert laks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull og sylterull, sildeanretning, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør

Kr 275,-  

Jule-tapas

"Pork Belly Strips", wraps med røkt hval, Bruchetta med skinkesalat, Laks- og "Hvalifornia" maki, Juletortillas med lam, kylling overlår, fylte Vesterålsegg med røkelaks, skinkewraps, foccacia og ostekake med salt karamell

Kr 435,- 

 

Desserter

Riskrem med bærsaus Kr 65,-                                                    (kr 50,- ved kjøp av varmmat eller buffét)

Karamellpudding med krem og karamellsaus Kr 65,-                  (kr 50,- ved kjøp av varmmat eller buffét)

Ostekake med jordbær Kr 75,-                                                  (kr 60,- ved kjøp av varmmat eller buffét)

Brunostparfait med multekrem og sjokolade Kr 115,-                  (kr 75,- ved kjøp av varmmat eller buffét)