Meny: Fingermat & Tapas

Den mest utbredte historien til opprinnelsen av tapas er at det ble brukt brød-/oste- eller skinkeskiver til å dekke vinglasset med for å unngå insekter i vinen. En annen historie er fra den spanske kongen Alfonso den 10. Han måtte pga sykdom spise små biter med mat sammen med vin mellom måltidene. Da han ble frisk skjønte han at dette var en fornuftig måte å drikke vin på og beordret alle som serverte vin at de også måtte servere noe å spise samtidig. Grillo's tapas inneholder mange spennende smaker og retter, både fra middelhavslandene og Asia, men også fingermat fra vårt eget distrikt. Vi gleder oss til å servere deg vår tapas!

Bestilling min. 15 personer.

Tapas Vesterålen

Snøfrisk-wraps med røkelaks

Maki med kveite og mango

Pepperrøkt hvalskinke

Fenalår av Villsau

Lammecarré med hasselbackpotet

Arktisk vårrull med dipsaus

Grillo salat med fusilli, varmrøkt ishavsrøye, egg og feta

Vesteråls-oster med portvinsfiken og aprikospuré

Hjemmebakt urtebrød med fennikelsmør

Créme Brulée med jordbær

 

Kr 315,- pr person

Tapas Espania

Serrano & chorizo

Kyllingklubber på rissalat

Albondigas i piementosalsa

Bolinos med spicy chutney

Kamskjell med mango bbq-saus

Saltbakte Amandinepoteter med Grillo dip

Tortilla – omelett med chorizo, potet og løk

Marinerte Kalamata-oliven

Rødvinskokte pærer med vaniljesaus

 

Kr 325,- pr person

Tapas Italiano

 

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Piquillos med risotto

Posjert krydderkylling

Lun potetsalat med vårløk og chili

Scampispyd chili-hvitløk

Asparges med parmesan og macademia

Stekt ørret med maispuré og lakserogn

Marinerte snacktomater

Fritert ost med rørte jordbær

 

Kr 325,- pr person