Grillo's klassikere


Bufféter

(Til topp)

Grillo's klassiske Koldtbord(min. 15. porsjoner)

Røkelaks og eggerøre

Wraps med ost og skinke

Roastbeef med remulade

Setkt kalkunbryst 

Spekemat-anretning med rømme og flatbrød

Potetsalat, Waldorfsalat og skinkesalat

Frisk grønn salat med dressing

Loff, brød og smør

Koldtbord uten varmrett, kr 265.-

Varmretter til koldtbord:

Biff Stroganoff gryte med ris, kr 70,-

Lammegryte "Provencale" med ris, kr 75,-

Elg-gryte med ris eller potetstappe, kr 90,-

Fiskesuppe, klassisk kremet, kr 60,-

Hjemmelagede karbonader, ertestuing og løk, kr 65,-

 

TACO-buffet

 

Tortilla, tacoskjell & nachos

Isbergsalat, mais, løk, tomat & agurk

Jalapeno, rømme & revet ost

Taco-kjøttsaus

 

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 200,-

 

Spekemat-buffet

 

Spekeskinke, Fenalår & Morrpølse

Eggerøre, potetsalat & rømme

Loff, flatbrød & smør

 

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 200.-


Gryteretter

(Til topp)

Biff Stroganoff

Renskåret oksekjøtt i tomatisert saus med løk og paprika, servert med ris, salat, dressing, brød/loff og smør.

Pris pr couvert

Kr 215,-

Lammegryte Provencale(Bestselger)

Marinert lammekjøtt i provencale-saus, med aubergine, sopp og tomat. Ris, brød/loff og smør følger med.

Pris pr couvert

Kr 225,-

Hval-gryte

Prima hvalkjøtt i kremet suppe med eienbær, sopp og løk. Serveres med brokkoli, tyttebær og potetstappe

Pris pr couvert

Kr 225,-

Orientalsk gryte

Renskåret svinekjøtt m/løk, paprika, ananas i velsmakende mild karrysaus, servert med ris, salat , dressing, brød/loff og smør.

Pris pr couvert

Kr 215,-

Elg-gryte

Renskåret elgkjøtt med champignon og løk i myk fløtesaus,  servert med tyttebær,  loff, smør samt ris eller  poteter

Pris pr couvert

Kr 250,-

Finnebiff

Skavet rensdyrkjøtt med smaksrik rømmesaus, servert med rosenkål, poteter eller ris, tyttebær

Pris pr couvert

Kr 265,-

Grillo's Bacalao

En av våre bestselgere! Serveres med nybakt loff/brød og smør

Pris pr couvert

Kr 245,-

Saltkjøttlapskaus

(0,60 kg pr pers) m/flatbrød

Pris pr couvert

Kr 165,-

Lasagne

Bechamel saus, bolognese og pasta, toppet med parmesan. Salat og dressing, loff og smør

Pris pr couvert

Kr 195,-

Risengrynsgrøt

(5 dl  pr pers)

Pris pr couvert

Kr 145,-

Rømmegrøt m/spekemat

(5 dl. pr. pers)

Pris pr couvert

Kr 165,-

 

Helstekt selskapsmat

(Til topp)

Helstekt indrefilet av okse

Løkringer og brokkoli, peppersaus og fløtegratinerte poteter

Pris pr couvert

Kr 295,-

Helstekt rensdyrfilet

Baconsurret rosenkål, soppstuing og tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

Pris pr couvert

Kr 355,-

Helstekt hjortefilet

Portobelloragout og rødløkskompott, morkelkremsaus og potetpuré med trøffel

Pris pr couvert

Kr 365,-

Krydderspekket Svinenakke(Bestselger)

Østerssopp og glasert rødkål, potetstappe med trøffel og portvin/timian-saus

Pris pr couvert

Kr 235,-

Helstekt lammecarré

Vårgulrøtter og ratatouille, Annapoteter og estragonsjy

Pris pr couvert

kr. 345,-

Hvitløksspekket, helstekt lammelår(Bestselger)

Brokkoli og gulrøtter, lammesjysaus og kokte poteter.

Pris pr couvert

Kr 245,-

Fløtegratinerte poteter

Pris pr porsj

Kr 40,-