Hvem er vi

Tore Willassen

Tore gikk læretida ved Hotel Continental, og har senere jobbet som kokk ved restaurantene Lipp, Fiskekompaniet, Theatercaféen og Restaurant Eik. Han kom etter hvert tilbake til Hotel Continental, hvor han da jobbet som Sous Chef i flere år. Han var også kjøkkensjef ved Walaker Hotell, Restaurant Fjord og Zhiwa Ling Hotel i Bhutan. I dag driver han i tillegg til catering, event- og reiseselskapet Vesterålen Explorer. Tore Willassen

Tore Lagesen 

Etter kokkeskole på Melbu dro Tore til Oslo for å ta læretida ved Clarion Hotel Royal Christiania. Her fikk han en allsidig opplæring ved hotellets mange kjøkken og lot seg inspirere av det gode fagmiljøet i byen. Etter å ha blitt hentet hjem til Vesterålen for en periode som fungerende Kjøkkensjef på Stedet, dro han videre til Trondheim og Solsiden hvor krevende jobbing på Druen og senere Dråpen ventet han. Her startet han som kokk, ble etter kort tid 1.Kokk og avsluttet oppholdet som Sous Chef noen år senere.

De siste årne før han igjen kom tilbake til Vesterålen var han Kjøkkensjef ved Charlottenlund Barneskole i Trondheim, hvor hans hovedansvar var å utvikle gode matvaner for 330 barn gjennom daglig å servere god og ernæringsmessig riktig mat som en del av SFO-tilbudet. 


Tore Lagesen

Roger Willassen

Roger har etter endt læretid ved Hotel Continetal, jobbet ved anerkjente restaurantkjøkken som Annen Etage, Brasserie Hansken og Mauds, og flere år som kjøkkensjef ved Nordlys Hotell i Bodø. Han jobbet en periode i München, og har siden vært innom flere store cateringselskaper som Partena Carter, Narvesen og ISS, som kantineleder og produksjonsleder.

Roger har fagbrev både som kokk, institusjonskokk og kjøttskjærer, og har gode konkurranseresultater å vise til. Blant annet gullmedalje i NNM og sølv og bronsjemedalje i NM for institusjonskokker. I 2010/2011 studerte han "mat og matkultur" ved høyskolen i Nesna.


Roger Willassen