Meny: 3-, 5-, og 7-retters

Vi setter opp meny til ditt selskap i samarbeid med deg. Vi ønsker å vite hva du synes er godt, om det er noe nytt du kunne tenke deg å prøve, eller om vi skal følge sesongen og gi deg et forslag som passer både for arrangementet og årstiden.

Her er noen eksempler på hvordan menyen kan settes sammen:

3-retter

 

Stekte Kamskjell

I følge med minimais og marinerte snacktomater,

ristede pinjekjerner og beurre blanc (hvitvinsbasert smørsaus)

_______

Rosastekt Andebryst

Serveres med blomkålcréme og glasert rødkål,

Annapoteter og portvinssaus

_______

Sjokoladefondant

Serveres med pasjonsfrukt, bærsaus

og hjemmelaget Tahiti-vaniljeis


5-retter

 

Jordskokk «Cappucino»

med kongekrabbe og crispy bacon

_______

Bakt kveite

Puylinser med parmesan,

vårgulrøtter og løyromsaus

_______

Hjortecarré

Kantareller og selleripuré,

glasert pære, nypoteter og rødvinsssaus

_______

Oster

Monte Enebro, La Tur & Roquefort

Serveres med frukt- og nøttebrød, og fiken i portvinssirup

_______

Panna Cotta

Pasjonsfrukt-spuma og sjokoladeflak


7-retter

Ørret Chevice

Ricottakrem, fennikelsalat og linsevierge

_______

Skorsonnerotsuppe

med fritert scampi og trøffelkrutonger

_______

Stekte Skatevinger

kommer med maispuré, snacktomat

og mango bbq-saus

_______

Fasanbryst posjert i baconsmør

Seiersløk og panert sopp,

potetpuré og fløtesaus

_______

Oster

Monte Enebro, La Tur & Roquefort

Serveres med frukt- og nøttebrød, og fiken i portvinssirup

_______

Frukt

Frisk frukt med limesorbet

_______

Sjokoladeduo

Bjørnebærshot og jordbærtartar med skum