Vi setter opp meny til ditt selskap i samarbeid med deg. Vi ønsker å vite hva du synes er godt, om det er noe nytt du kunne tenke deg å prøve, eller om vi skal følge sesongen og gi deg et forslag som passer både for arrangementet og årstiden.
Her er noen eksempler på hvordan menyen kan settes sammen:
3-retter
Stekte Kamskjell
I følge med minimais og marinerte snacktomater,
ristede pinjekjerner og beurre blanc (hvitvinsbasert smørsaus)
_______
Rosastekt Andebryst
Serveres med blomkålcréme og glasert rødkål,
Annapoteter og portvinssaus
_______
Sjokoladefondant
Serveres med pasjonsfrukt, bærsaus
og hjemmelaget Tahiti-vaniljeis
5-retter
Jordskokk «Cappucino»
med kongekrabbe og crispy bacon
_______
Bakt kveite
Puylinser med parmesan,
vårgulrøtter og løyromsaus
_______
Hjortecarré
Kantareller og selleripuré,
glasert pære, nypoteter og rødvinsssaus
_______
Oster
Monte Enebro, La Tur & Roquefort
Serveres med frukt- og nøttebrød, og fiken i portvinssirup
_______
Panna Cotta
Pasjonsfrukt-spuma og sjokoladeflak
7-retter
Ørret Chevice
Ricottakrem, fennikelsalat og linsevierge
_______
Skorsonnerotsuppe
med fritert scampi og trøffelkrutonger
_______
Stekte Skatevinger
kommer med maispuré, snacktomat
og mango bbq-saus
_______
Fasanbryst posjert i baconsmør
Seiersløk og panert sopp,
potetpuré og fløtesaus
_______
Oster
Monte Enebro, La Tur & Roquefort
Serveres med frukt- og nøttebrød, og fiken i portvinssirup
_______
Frukt
Frisk frukt med limesorbet
_______
Sjokoladeduo
Bjørnebærshot og jordbærtartar med skum