grillo


Bufféter

(Til topp)

Grillo's klassiske Koldtbord(Bestselger)

Bestilling min. 15 personer, couvertpris kr 235,-

 

Røkelaks med eggerøre

Lettrøkt skinke med smakfull potetsalat

Roastbeef med timianremulade og løk

Marinert kalkunbryst med Grillo's Waldorfsalat

Spekemat-anretning med rømme og flatbrød

Frisk grønn salat og dressing

Nybakt loff og grovbrød

Smør

Varmretter til koldtbord:

Biff Stroganoff gryte med ris, kr 55,-

Lammegryte "Provencale" med ris, kr 65,-

Elg-gryte med ris eller potetstappe, kr 75,-

Fiskesuppe, klassisk kremet, kr 30,-

Hjemmelagede karbonader, ertestuing og løk, kr 30,-

 

TACO-buffet

 

Tortilla, tacoskjell & nachos

Isbergsalat, mais, løk, tomat & agurk

Jalapeno, rømme & revet ost

Taco-kjøttsaus

 

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 165,-

 

Spekemat-buffet

 

Spekeskinke, Fenalår & Morrpølse

Eggerøre, potetsalat & rømme

Loff, flatbrød & smør

 

minimum 10 pers

Pris pr couvert kr 175.-


Gryteretter

(Til topp)

Biff Stroganoff

Renskåret oksekjøtt i tomatisert saus med løk og paprika, servert med ris, salat, dressing, brød/loff og smør.

Pris pr couvert

Kr 175,-

Lammegryte Provencale(Bestselger)

Marinert lammekjøtt i provencale-saus, med aubergine, sopp og tomat. Ris, brød/loff og smør følger med.

Pris pr couvert

Kr 195,-

Hval-gryte

Prima hvalkjøtt i kremet suppe med eienbær, sopp og løk. Serveres med brokkoli, tyttebær og potetstappe

Pris pr couvert

Kr 195,-

Orientalsk gryte

Renskåret svinekjøtt m/løk, paprika, ananas i velsmakende mild karrysaus, servert med ris, salat , dressing, brød/loff og smør.

Pris pr couvert

Kr 165,-

Elg-gryte

Renskåret elgkjøtt med champignon og løk i myk fløtesaus,  servert med tyttebær,  loff, smør samt ris eller  poteter

Pris pr couvert

Kr 215,-

Finnebiff

Skavet rensdyrkjøtt med smaksrik rømmesaus, servert med rosenkål, poteter eller ris, tyttebær

Pris pr couvert

Kr 195,-

Grillo's Bacalao(Bestselger)

En av våre bestselgere! Serveres med nybakt loff/brød og smør

Pris pr couvert

Kr 195,-

Saltkjøttlapskaus

(0,60 kg pr pers) m/flatbrød

Pris pr couvert

Kr 115,-

Lasagne

Bechamel saus, bolognese og pasta, toppet med parmesan. Salat og dressing, loff og smør

Pris pr couvert

Kr 155,-

Risengrynsgrøt

(5 dl  pr pers)

Pris pr couvert

Kr 85,-

Rømmegrøt m/spekemat

(5 dl. pr. pers)

Pris pr couvert

Kr 130,-

 

Helstekt selskapsmat

(Til topp)

Helstekt indrefilet av okse

Løkringer og brokkoli, pepper- eller bearnaisesaus og fløtegratinerte poteter

Pris pr couvert

Kr 285,-

Helstekt rensdyrfilet

Baconsurret rosenkål, soppstuing og tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

Pris pr couvert

Kr 325,-

Helstekt hjortefilet

Portobelloragout og rødløkskompott, morkelkremsaus og potetpuré med trøffel

Pris pr couvert

Kr 325,-

Krydderspekket Svinenakke(Bestselger)

Østerssopp og glasert rødkål, potetstappe med trøffel og portvin/timian-saus

Pris pr couvert

Kr 195,-

Helstekt lammecarré

Vårgulrøtter og ratatouille, Annapoteter og estragonsjy

Pris pr couvert

kr. 295,-

Hvitløksspekket, helstekt lammelår(Bestselger)

Brokkoli og gulrøtter, lammesjysaus og kokte poteter.

Pris pr couvert

Kr 235,-

Fløtegratinerte poteter

Pris pr porsj

Kr 35,-