Stort klassisk julebord
Koldtbord: Røkelaks og eggerøre, kalkun og waldorfsalat, lammerull, wraps med juleskinke, spekemat, potetsalat, majones, loff, brød og smør. Varm-mat: Ribbe, pinnekjøtt og vossakorv Rødkål og kålrabistappe. Julesaus og kokte poteter.
Kr 460,-
Mulige tillegg til stort klassisk julebord:
Medisterkaker og medisterpølser, kr 50.-
Dessert: Riskrem med jordbærsaus eller karamellpudding, kr 65.-
Varm julebuffét
Ribbe, pinnekjøtt og vossakorv. Rødkål og kålrabistappe. Julesaus og kokte poteter.
Kr 375,-
Mulige tillegg til varm julebuffét:
Medisterkaker og medisterpølser, kr 50,-
Dessert: Riskrem med jordbærsaus eller karamellpudding, kr 65,-
Lutefisk - 900 gr
Ertestuing, bacon, brunost og sirup. Sennepssaus og kokte poteter.
Kr 425,-
Julelunsj-tallerken
Ribbe med rødkål(varm), lammerull med rødbeter og sylteagurk, majones, wraps med juleskinke, røkelaks og eggerøre, kalkun og waldorfsalat, ost, salat og dressing, brød og smør
Kr 235,-
Jule-koldtbord
Røkelaks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull, majones, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør
Kr 275,-
Jule-tapas
Tempura-reker, kyllingspyd satay, glasert svinenakke, spekemat, bacondadler, middelhavssalat med pasta, Sjokoladebakst med jordbærsaus, ciabatta og smør.
Kr 335,-