Stort Julebord - klassisk
Røkelaks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull og sylterull, sildeanretning, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør, ribbe og pinnekjøtt, rødkål, svisker og kålrabistappe, pinnekjøttsjy og julesaus, kokte poteter
Kr 450,-
Tillegg for dessert; kr 50,- (riskrem eller karamellpudding)
Tillegg for medisterkaker/pølser; kr 30,-
Tillegg for SUSHI; kr 50,-
Varm julebuffét
Ribbe og pinnekjøtt, rødkål, kålrabistappe og svisker, julesaus og pinnekjøttsjy, kokte poteter
Kr 350,-
Tillegg for medisterkaker - medisterpølser kr 30,-
Tillegg for lutefisk, ertestuing, baconfett, brunost, sirup og sennep kr 130,-
Tillegg for dessert; kr 50,- (riskrem eller karamellpudding)
Lutefisk - 900 gr
Ertestuing, baconfett og kokte poteter. Brunost, sirup og sennep.
Kr 425,-
Julelunsj-tallerken
Ribbe med rødkål(varm), lammerull med rødbeter og sylteagurk, majones, cognac-/portvinsmarinert laks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, ost, salat og dressing, brød og smør
Kr 195,-
Jule-koldtbord
Røkelaks og eggerøre, kalkun og Waldorfsalat, lammerull og sylterull, sildeanretning, skinkerull med salat og søt sennep, potetsalat, majones og remulade, loff, brød og smør
Kr 275,-
Jule-tapas
Tempura-reker, kyllingspyd satay, glasert andebryst, bruchetta med pesto og serranoskinke, sushi, middelhavssalat og sjokolademousse. Ciabatta, smør og aîoli. Dressinger og sauser.
Kr 355,-
Desserter
Riskrem med bærsaus Kr 65,-(Kr 50.- v. kjøp av varmmat eller buffét)
Karamellpudding med krem og karamellsaus Kr 65,-(kr 50,- ved kjøp av varmmat eller buffét)
Pasjonsfrukt bavarois Kr 90,-(Kr 75.- ved kjøp av varmmat eller buffét)