Den mest utbredte historien til opprinnelsen av tapas er at det ble brukt brød-/oste- eller skinkeskiver til å dekke vinglasset med for å unngå insekter i vinen. En annen historie er fra den spanske kongen Alfonso den 10. Han måtte pga sykdom spise små biter med mat sammen med vin mellom måltidene. Da han ble frisk skjønte han at dette var en fornuftig måte å drikke vin på og beordret alle som serverte vin at de også måtte servere noe å spise samtidig. Grillo's tapas inneholder mange spennende smaker og retter, både fra middelhavslandene og Asia, men også fingermat fra vårt eget distrikt. Vi gleder oss til å servere deg vår tapas!
Bestilling min. 15 personer.
Tapas Vesterålen
Snøfrisk-wraps med røkelaks
Maki med kveite og mango
Pepperrøkt hvalskinke
Fenalår av Villsau
Lammecarré med hasselbackpotet
Arktisk vårrull med dipsaus
Grillo salat med fusilli, varmrøkt ishavsrøye, egg og feta
Vesteråls-oster med portvinsfiken og aprikospuré
Hjemmebakt urtebrød med fennikelsmør
Créme Brulée med jordbær
Kr 315,- pr person
Tapas Espania
Serrano & chorizo
Kyllingklubber på rissalat
Albondigas i piementosalsa
Bolinos med spicy chutney
Kamskjell med mango bbq-saus
Saltbakte Amandinepoteter med Grillo dip
Tortilla – omelett med chorizo, potet og løk
Marinerte Kalamata-oliven
Rødvinskokte pærer med vaniljesaus
Kr 325,- pr person
Tapas Italiano
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Piquillos med risotto
Posjert krydderkylling
Lun potetsalat med vårløk og chili
Scampispyd chili-hvitløk
Asparges med parmesan og macademia
Stekt ørret med maispuré og lakserogn
Marinerte snacktomater
Fritert ost med rørte jordbær
Kr 325,- pr person