Den mest utbredte historien til opprinnelsen av tapas er at det ble brukt brød-/oste- eller skinkeskiver til å dekke vinglasset med for å unngå insekter i vinen. En annen historie er fra den spanske kongen Alfonso den 10. Han måtte pga sykdom spise små biter med mat sammen med vin mellom måltidene. Da han ble frisk skjønte han at dette var en fornuftig måte å drikke vin på og beordret alle som serverte vin at de også måtte servere noe å spise samtidig. Grillo's tapas inneholder mange spennende smaker og retter, både fra middelhavslandene og Asia, men også fingermat fra vårt eget distrikt. Vi gleder oss til å servere deg vår tapas!
Bestilling min. 15 personer.
Tapas Vesterålen
Snøfrisk-wraps med røkelaks
Rekespyd med maissalsa og chillimajo
Pepperrøkt hvalskinke med rømme
Spekeskinke
Lammecarré med hasselbackpotet
Arktisk vårrull med dipsaus
Grillo salat med fusilli, egg og feta
Vesteråls-oster med aprikospuré
Hjemmebakt urtebrød med fennikelsmør
Panna Cotta med jordbær
Kr 350,- pr person
Grillo`s Grillfest
Honning- og soyaglasert kylling med soppstuing
BBQ-Spareribs med maiskrem
Grillo`s pulled pork med sylta rødløk og brioche brød
Urte- og hvitløkspotet
Frisk Salat
Maiskolbe, Karridressing og Sriracha Aioli
Sjokolademoussekake med ganache og bærsaus
Kr 365 pr persjon.
Ekstra hvis ønskelig:
Crispy scampi pr stk kr 22.-
Kylling katsu (150gr) pr stk kr 55.-
Tapas Espania
Serrano & chorizo
Kyllingklubber på rissalat
Albondigas i piementosalsa
Bolinos med spicy chutney
Kamskjell med mango bbq-saus
Saltbakte Amandinepoteter med Grillo dip
Tortilla – omelett med chorizo, potet og løk
Marinerte Kalamata-oliven
Rødvinskokte pærer med vaniljesaus
Kr 360,- pr person