Meny: Fingermat & Tapas

Den mest utbredte historien til opprinnelsen av tapas er at det ble brukt brød-/oste- eller skinkeskiver til å dekke vinglasset med for å unngå insekter i vinen. En annen historie er fra den spanske kongen Alfonso den 10. Han måtte pga sykdom spise små biter med mat sammen med vin mellom måltidene. Da han ble frisk skjønte han at dette var en fornuftig måte å drikke vin på og beordret alle som serverte vin at de også måtte servere noe å spise samtidig. Grillo's tapas inneholder mange spennende smaker og retter, både fra middelhavslandene og Asia, men også fingermat fra vårt eget distrikt. Vi gleder oss til å servere deg vår tapas!

Bestilling min. 15 personer.

Tapas Vesterålen

Snøfrisk-wraps med røkelaks

Rekespyd med maissalsa og chillimajo

Pepperrøkt hvalskinke med rømme

Spekeskinke

Lammecarré med hasselbackpotet

Arktisk vårrull med dipsaus

Grillo salat med fusilli, egg og feta

Vesteråls-oster med aprikospuré

Hjemmebakt urtebrød med fennikelsmør

Panna Cotta med jordbær

 

Kr 350,- pr person

Grillo`s Grillfest

Honning- og soyaglasert kylling med soppstuing

BBQ-Spareribs med maiskrem

Grillo`s pulled pork med sylta rødløk og brioche brød

Urte- og hvitløkspotet

Frisk Salat

Maiskolbe, Karridressing og Sriracha Aioli

Sjokolademoussekake med ganache og bærsaus

Kr 365 pr persjon. 

Ekstra hvis ønskelig:

Crispy scampi pr stk kr 22.-

Kylling katsu (150gr) pr stk kr 55.-

Tapas Espania

Serrano & chorizo

Kyllingklubber på rissalat

Albondigas i piementosalsa

Bolinos med spicy chutney

Kamskjell med mango bbq-saus

Saltbakte Amandinepoteter med Grillo dip

Tortilla – omelett med chorizo, potet og løk

Marinerte Kalamata-oliven

Rødvinskokte pærer med vaniljesaus

 

Kr 360,- pr person